Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Siqueira, A. P. S., Vendruscolo, E. P., Vasconcelos, L. H. C., Araújo, I. R. d., & Seleguini, A. (2020). Physicochemical and sensory characterization of ‘Dekopon’ fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Siqueira, Ana Paula Silva, Eduardo Pradi Vendruscolo, Luís Henrique Costa Vasconcelos, Isabela Rosa de Araújo, i Alexsander Seleguini. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)

Siqueira, Ana Paula Silva, et al. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..