APA (7. basım) Alıntı

Siqueira, A. P. S., Vendruscolo, E. P., Vasconcelos, L. H. C., Araújo, I. R. d., & Seleguini, A. (2020). Physicochemical and sensory characterization of ‘Dekopon’ fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Siqueira, Ana Paula Silva, Eduardo Pradi Vendruscolo, Luís Henrique Costa Vasconcelos, Isabela Rosa de Araújo, ve Alexsander Seleguini. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

MLA (9th ed.) Atıf

Siqueira, Ana Paula Silva, et al. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..