APA引文

Siqueira, A. P. S., Vendruscolo, E. P., Vasconcelos, L. H. C., Araújo, I. R. d., & Seleguini, A. (2020). Physicochemical and sensory characterization of ‘Dekopon’ fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Siqueira, Ana Paula Silva, Eduardo Pradi Vendruscolo, Luís Henrique Costa Vasconcelos, Isabela Rosa de Araújo, and Alexsander Seleguini. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

MLA引文

Siqueira, Ana Paula Silva, et al. Physicochemical and Sensory Characterization of ‘Dekopon’ Fruits. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2020.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.