APA-viite (7. p.)

Casierra-Posada, F., & Salamanca G., R. A. (2011). Influencia del ácido giberélico y del nitrato de calcio sobre la duración poscosecha de frutos de fresa (Fragaria sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago-viite (17. p.)

Casierra-Posada, Fánor, ja Ricardo A. Salamanca G. Influencia Del ácido Giberélico Y Del Nitrato De Calcio Sobre La Duración Poscosecha De Frutos De Fresa (Fragaria Sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.

MLA-viite (9. p.)

Casierra-Posada, Fánor, ja Ricardo A. Salamanca G. Influencia Del ácido Giberélico Y Del Nitrato De Calcio Sobre La Duración Poscosecha De Frutos De Fresa (Fragaria Sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.

Varoitus: Nämä viitteet eivät aina ole täysin luotettavia.