APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

Casierra-Posada, F., & Salamanca G., R. A. (2011). Influencia del ácido giberélico y del nitrato de calcio sobre la duración poscosecha de frutos de fresa (Fragaria sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

Casierra-Posada, Fánor, ба Ricardo A. Salamanca G. Influencia Del ácido Giberélico Y Del Nitrato De Calcio Sobre La Duración Poscosecha De Frutos De Fresa (Fragaria Sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

Casierra-Posada, Fánor, ба Ricardo A. Salamanca G. Influencia Del ácido Giberélico Y Del Nitrato De Calcio Sobre La Duración Poscosecha De Frutos De Fresa (Fragaria Sp.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.