APA-čujuhus (7. p.)

Garcia Gonzalez, E., Ochoa Muñoz, A. F., Montalvo Rodríguez, C., Ordoñez Narvaéz, G. A., & Londoño Hernández, L. (2021). Microbial succession during the spontaneous fermentation of cocoa in productive units. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Garcia Gonzalez, Estefania, Andrés Felipe Ochoa Muñoz, Constanza Montalvo Rodríguez, Ginna Alejandra Ordoñez Narvaéz, juo Liliana Londoño Hernández. Microbial Succession During the Spontaneous Fermentation of Cocoa in Productive Units. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2021.

MLA-čujuhus (9. p.)

Garcia Gonzalez, Estefania, et al. Microbial Succession During the Spontaneous Fermentation of Cocoa in Productive Units. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2021.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.