Cita APA (7th ed.)

Arrázola, G., Grane, N., & Dicenta, F. (2021). Quantification of cyanogenic compounds, amygdalin, prunasin, and hydrocyanic acid in almonds (Prunus dulcis Miller) for industrial uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Cita Chicago (17th ed.)

Arrázola, Guillermo, Nuria Grane, i Federico Dicenta. Quantification of Cyanogenic Compounds, Amygdalin, Prunasin, and Hydrocyanic Acid in Almonds (Prunus Dulcis Miller) for Industrial Uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2021.

Cita MLA (9th ed.)

Arrázola, Guillermo, et al. Quantification of Cyanogenic Compounds, Amygdalin, Prunasin, and Hydrocyanic Acid in Almonds (Prunus Dulcis Miller) for Industrial Uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2021.

Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.