APA-čujuhus (7. p.)

Arrázola, G., Grane, N., & Dicenta, F. (2021). Quantification of cyanogenic compounds, amygdalin, prunasin, and hydrocyanic acid in almonds (Prunus dulcis Miller) for industrial uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Arrázola, Guillermo, Nuria Grane, juo Federico Dicenta. Quantification of Cyanogenic Compounds, Amygdalin, Prunasin, and Hydrocyanic Acid in Almonds (Prunus Dulcis Miller) for Industrial Uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2021.

MLA-čujuhus (9. p.)

Arrázola, Guillermo, et al. Quantification of Cyanogenic Compounds, Amygdalin, Prunasin, and Hydrocyanic Acid in Almonds (Prunus Dulcis Miller) for Industrial Uses. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2021.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.