Bester, A. U., Carvalho, I. R., Loro, M. V., Ramos, A. H., Sfalcin, I. C., Silva, J. A. G. d., . . . Foguesatto, M. V. U. (2022). Genetic contributions to productivity and nutritional aspects in cassava crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Chicago Style (17th ed.) CitationBester, Adriano Udich, Ivan Ricardo Carvalho, Murilo Vieira Loro, Adriano Hirsch Ramos, Inaê Carolina Sfalcin, José Antonio Gonzalez da Silva, Felipe da Rosa Foguesatto, and Marcos Vinícius Uhde Foguesatto. Genetic Contributions to Productivity and Nutritional Aspects in Cassava Crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.
MLA引文Bester, Adriano Udich, et al. Genetic Contributions to Productivity and Nutritional Aspects in Cassava Crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.