APA引文

Bester, A. U., Carvalho, I. R., Loro, M. V., Ramos, A. H., Sfalcin, I. C., Silva, J. A. G. d., . . . Foguesatto, M. V. U. (2022). Genetic contributions to productivity and nutritional aspects in cassava crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Bester, Adriano Udich, Ivan Ricardo Carvalho, Murilo Vieira Loro, Adriano Hirsch Ramos, Inaê Carolina Sfalcin, José Antonio Gonzalez da Silva, Felipe da Rosa Foguesatto, and Marcos Vinícius Uhde Foguesatto. Genetic Contributions to Productivity and Nutritional Aspects in Cassava Crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

MLA引文

Bester, Adriano Udich, et al. Genetic Contributions to Productivity and Nutritional Aspects in Cassava Crops. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.