APA-čujuhus (7. p.)

Sierra Muñoz, L. F. (2023). Food in the Book «HACE TIEMPOS» by Tomás Carrasquilla. An Overview of Antioquian Cuisine from below in Times of Modernisation, 1870-1930. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Sierra Muñoz, Luis Fernando. Food in the Book «HACE TIEMPOS» by Tomás Carrasquilla. An Overview of Antioquian Cuisine from Below in Times of Modernisation, 1870-1930. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2023.

MLA-čujuhus (9. p.)

Sierra Muñoz, Luis Fernando. Food in the Book «HACE TIEMPOS» by Tomás Carrasquilla. An Overview of Antioquian Cuisine from Below in Times of Modernisation, 1870-1930. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2023.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.