Cita APA (7th ed.)

Almeida, M. L. B., Moura, C. F. H., Innecco, R., Silveira, M. R. S. d., & Brito, E. S. D. (2022). Could the production region influence the quality and antioxidant activity of cashew apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Cita Chicago (17th ed.)

Almeida, Maria Lucilania Bezerra, Carlos Farley Herbster Moura, Renato Innecco, Márcia Régia Souza da Silveira, i Edy Sousa De Brito. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

Cita MLA (9th ed.)

Almeida, Maria Lucilania Bezerra, et al. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.