Almeida, M. L. B., Moura, C. F. H., Innecco, R., Silveira, M. R. S. d., & Brito, E. S. D. (2022). Could the production region influence the quality and antioxidant activity of cashew apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Chicago Style (17th ed.) CitationAlmeida, Maria Lucilania Bezerra, Carlos Farley Herbster Moura, Renato Innecco, Márcia Régia Souza da Silveira, and Edy Sousa De Brito. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.
MLA (9th ed.) CitationAlmeida, Maria Lucilania Bezerra, et al. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.