APA aipamena

Almeida, M. L. B., Moura, C. F. H., Innecco, R., Silveira, M. R. S. d., & Brito, E. S. D. (2022). Could the production region influence the quality and antioxidant activity of cashew apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago Style aipamena

Almeida, Maria Lucilania Bezerra, Carlos Farley Herbster Moura, Renato Innecco, Márcia Régia Souza da Silveira, and Edy Sousa De Brito. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

MLA aipamena

Almeida, Maria Lucilania Bezerra, et al. Could the Production Region Influence the Quality and Antioxidant Activity of Cashew Apple? Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2022.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.