APA-čujuhus (7. p.)

Vera Bravo, J. A., Zambrano Zambrano, R. A., Ponce, W., Córdova Mosquera, A., & Riera, M. A. (2024). Residuos de yuca y plátano como fuente de azúcares fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Vera Bravo, Jesús Adrián, Ronny Adalberto Zambrano Zambrano, Wilmer Ponce, Alexandra Córdova Mosquera, juo Maria Antonieta Riera. Residuos De Yuca Y Plátano Como Fuente De Azúcares Fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2024.

MLA-čujuhus (9. p.)

Vera Bravo, Jesús Adrián, et al. Residuos De Yuca Y Plátano Como Fuente De Azúcares Fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2024.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.