APA (7. basım) Alıntı

Vera Bravo, J. A., Zambrano Zambrano, R. A., Ponce, W., Córdova Mosquera, A., & Riera, M. A. (2024). Residuos de yuca y plátano como fuente de azúcares fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Vera Bravo, Jesús Adrián, Ronny Adalberto Zambrano Zambrano, Wilmer Ponce, Alexandra Córdova Mosquera, ve Maria Antonieta Riera. Residuos De Yuca Y Plátano Como Fuente De Azúcares Fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2024.

MLA (9th ed.) Atıf

Vera Bravo, Jesús Adrián, et al. Residuos De Yuca Y Plátano Como Fuente De Azúcares Fermentables. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2024.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..