Editorial

The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Miranda, Diego
Format: Online
Language:eng
Published: Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC 2022
Subjects:
Online Access:https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804
_version_ 1801706308647256064
author Miranda, Diego
author_facet Miranda, Diego
author_sort Miranda, Diego
collection OJS
description The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%.
format Online
id oai:oai.revistas.uptc.edu.co:article-15804
institution Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas
language eng
publishDate 2022
publisher Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC
record_format ojs
spelling oai:oai.revistas.uptc.edu.co:article-158042023-03-29T22:20:07Z Editorial Editorial Miranda, Diego COVID-19 Access to a healthy diet Latin America Horticulture COVID-19 Acceso a dieta saludable América Latina Horticultura The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%. La Sociedad de Ciencias Hortícolas y la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia presentan la tercera edición de la Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas para el año 2022, el cual, hace un llamado frente a las preocupantes estadísticas sobre inseguridad alimentaria y acceso a una dieta saludable en América Latina. De acuerdo a los reportes de la FAO, la pandemia del COVID-19 fue el momento más crítico con un 28% de hambre frente a la media mundial de 23%. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC 2022-09-01 info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion Text Texto application/pdf https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 Núm. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; V. 16 N. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; v. 16 n. 3 (2022); e15804 2422-3719 2011-2173 eng https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804/12746 Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
spellingShingle COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
Miranda, Diego
Editorial
title Editorial
title_alt Editorial
title_full Editorial
title_fullStr Editorial
title_full_unstemmed Editorial
title_short Editorial
title_sort editorial
topic COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
topic_facet COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
url https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804
work_keys_str_mv AT mirandadiego editorial