Editorial
The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which...
Main Author: | |
---|---|
Format: | Online |
Language: | eng |
Published: |
Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804 |
_version_ | 1801706308647256064 |
---|---|
author | Miranda, Diego |
author_facet | Miranda, Diego |
author_sort | Miranda, Diego |
collection | OJS |
description | The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%. |
format | Online |
id | oai:oai.revistas.uptc.edu.co:article-15804 |
institution | Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas |
language | eng |
publishDate | 2022 |
publisher | Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC |
record_format | ojs |
spelling | oai:oai.revistas.uptc.edu.co:article-158042023-03-29T22:20:07Z Editorial Editorial Miranda, Diego COVID-19 Access to a healthy diet Latin America Horticulture COVID-19 Acceso a dieta saludable América Latina Horticultura The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%. La Sociedad de Ciencias Hortícolas y la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia presentan la tercera edición de la Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas para el año 2022, el cual, hace un llamado frente a las preocupantes estadísticas sobre inseguridad alimentaria y acceso a una dieta saludable en América Latina. De acuerdo a los reportes de la FAO, la pandemia del COVID-19 fue el momento más crítico con un 28% de hambre frente a la media mundial de 23%. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC 2022-09-01 info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion Text Texto application/pdf https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 Núm. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; V. 16 N. 3 (2022); e15804 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; v. 16 n. 3 (2022); e15804 2422-3719 2011-2173 eng https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804/12746 Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 |
spellingShingle | COVID-19 Access to a healthy diet Latin America Horticulture COVID-19 Acceso a dieta saludable América Latina Horticultura Miranda, Diego Editorial |
title | Editorial |
title_alt | Editorial |
title_full | Editorial |
title_fullStr | Editorial |
title_full_unstemmed | Editorial |
title_short | Editorial |
title_sort | editorial |
topic | COVID-19 Access to a healthy diet Latin America Horticulture COVID-19 Acceso a dieta saludable América Latina Horticultura |
topic_facet | COVID-19 Access to a healthy diet Latin America Horticulture COVID-19 Acceso a dieta saludable América Latina Horticultura |
url | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804 |
work_keys_str_mv | AT mirandadiego editorial |