Agronomic evaluation of quinoa intercropped with coffee at an altitude of 1,800 m a.s.l.
Quinoa (Chenopodium quinoa) exhibits great potential for adaptation to various agroecological conditions, making it a diversification option for different production systems. In this regard, the objective of this study was to evaluate and compare the agronomic characteristics of different progenies...
Main Authors: | Anchico-Jojoa, Wilson, Montes-Rojas, Consuelo, Mosquera-Chacón, Andrea, Samboni-Zemanate, Dayana Maryid |
---|---|
Formato: | Online |
Idioma: | eng |
Publicado: |
Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC
2023
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/16195 |
- Títulos similares
-
Boletín divulgativo variedades de quinua en Boyacá
por: Manjarres Hernández, Elsa Helena, et al.
Publicado: (2023) -
Manejo integrado del cultivo, transformación e innovación en el cultivo de quinua : una alternativa sostenible, social y económica en el sector agrícola
por: Avila Bohórquez, Edna Milena, et al.
Publicado: (2024) -
Physicochemical characterization and antioxidant capacity of quinoa progenies from Colombia, Brazil and Ecuador produced in the Brazilian Savanna
por: Anchico-Jojoa, Wilson, et al.
Publicado: (2023) -
Calculation of the thermal units for 13 codes of the BBCH scale of 12 progenies of quinoa in the growing conditions of the Brazilian savanna
por: Anchico-Jojoa, Wilson, et al.
Publicado: (2021) -
Identificación de la cantidad y frecuencia óptimas de riego para almácigos de café (Coffea arabica v. “castillo”) en la subestación experimental de Cenicafé Santander
por: Casierra-Posada, Fánor, et al.
Publicado: (2011)