Control de emisiones de olores ofensivos en el sector pecuario: una revisión sistemática
Offensive odors emissions from livestock farms can cause nuisance and health effects to the persons who live in the area of influence of the facilities. With the purpose to reduce this conflict is necessary that farms implement good practices and technologies which allow them to reduce or eliminate...
المؤلفون الرئيسيون: | Rivera Bautista, Ana María, Cárdenas-Talero, José Luis |
---|---|
التنسيق: | Online |
اللغة: | spa |
منشور في: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
الموضوعات: | |
الوصول للمادة أونلاين: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/16731 |
- مواد مشابهة
-
Formulación de un plan para la reducción del impacto por olores ofensivos generados en la PTAR para la empresa Veolia Aguas de Tunja S.A E.S.P
حسب: Valderrama Botía, Yessica Tatiana
منشور في: (2022) -
Sulfide removal using ozone as an oxidizing agent in tannery wastewater
حسب: Umbarila-Ortega, María Fernanda, وآخرون
منشور في: (2019) -
Consideraciones teóricas y empíricas para la creación del Doctorado en Lenguaje y Cultura en la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
حسب: Calderón Noguera, Donald Freddy
منشور في: (2011) -
Cereal Straw As A Food Supplement Processed By Solid-State Fermentation
حسب: Cubillos Orjuela, Diana Isabel, وآخرون
منشور في: (2024) -
Biomass and nutritional quality of four varieties of alfalfa to be introduced in Pamplona, Colombia
حسب: Capacho-Mogollón, Alfonso Eugenio, وآخرون
منشور في: (2018)