Control de emisiones de olores ofensivos en el sector pecuario: una revisión sistemática
Offensive odors emissions from livestock farms can cause nuisance and health effects to the persons who live in the area of influence of the facilities. With the purpose to reduce this conflict is necessary that farms implement good practices and technologies which allow them to reduce or eliminate...
Hauptverfasser: | Rivera Bautista, Ana María, Cárdenas-Talero, José Luis |
---|---|
Format: | Online |
Sprache: | spa |
Veröffentlicht: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
Schlagworte: | |
Online Zugang: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/16731 |
Ähnliche Einträge
- Ähnliche Einträge
-
Formulación de un plan para la reducción del impacto por olores ofensivos generados en la PTAR para la empresa Veolia Aguas de Tunja S.A E.S.P
von: Valderrama Botía, Yessica Tatiana
Veröffentlicht: (2022) -
Sulfide removal using ozone as an oxidizing agent in tannery wastewater
von: Umbarila-Ortega, María Fernanda, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Consideraciones teóricas y empíricas para la creación del Doctorado en Lenguaje y Cultura en la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
von: Calderón Noguera, Donald Freddy
Veröffentlicht: (2011) -
Cereal Straw As A Food Supplement Processed By Solid-State Fermentation
von: Cubillos Orjuela, Diana Isabel, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Biomass and nutritional quality of four varieties of alfalfa to be introduced in Pamplona, Colombia
von: Capacho-Mogollón, Alfonso Eugenio, et al.
Veröffentlicht: (2018)