Control de emisiones de olores ofensivos en el sector pecuario: una revisión sistemática
Offensive odors emissions from livestock farms can cause nuisance and health effects to the persons who live in the area of influence of the facilities. With the purpose to reduce this conflict is necessary that farms implement good practices and technologies which allow them to reduce or eliminate...
Auteurs principaux: | Rivera Bautista, Ana María, Cárdenas-Talero, José Luis |
---|---|
Format: | Online |
Langue: | spa |
Publié: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/16731 |
- Documents similaires
-
Formulación de un plan para la reducción del impacto por olores ofensivos generados en la PTAR para la empresa Veolia Aguas de Tunja S.A E.S.P
par: Valderrama Botía, Yessica Tatiana
Publié: (2022) -
Sulfide removal using ozone as an oxidizing agent in tannery wastewater
par: Umbarila-Ortega, María Fernanda, et autres
Publié: (2019) -
Consideraciones teóricas y empíricas para la creación del Doctorado en Lenguaje y Cultura en la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
par: Calderón Noguera, Donald Freddy
Publié: (2011) -
Cereal Straw As A Food Supplement Processed By Solid-State Fermentation
par: Cubillos Orjuela, Diana Isabel, et autres
Publié: (2024) -
Biomass and nutritional quality of four varieties of alfalfa to be introduced in Pamplona, Colombia
par: Capacho-Mogollón, Alfonso Eugenio, et autres
Publié: (2018)