Control de emisiones de olores ofensivos en el sector pecuario: una revisión sistemática
Offensive odors emissions from livestock farms can cause nuisance and health effects to the persons who live in the area of influence of the facilities. With the purpose to reduce this conflict is necessary that farms implement good practices and technologies which allow them to reduce or eliminate...
Hoofdauteurs: | Rivera Bautista, Ana María, Cárdenas-Talero, José Luis |
---|---|
Formaat: | Online |
Taal: | spa |
Gepubliceerd in: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
Onderwerpen: | |
Online toegang: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/16731 |
- Gelijkaardige items
-
Formulación de un plan para la reducción del impacto por olores ofensivos generados en la PTAR para la empresa Veolia Aguas de Tunja S.A E.S.P
door: Valderrama Botía, Yessica Tatiana
Gepubliceerd in: (2022) -
Sulfide removal using ozone as an oxidizing agent in tannery wastewater
door: Umbarila-Ortega, María Fernanda, et al.
Gepubliceerd in: (2019) -
Consideraciones teóricas y empíricas para la creación del Doctorado en Lenguaje y Cultura en la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
door: Calderón Noguera, Donald Freddy
Gepubliceerd in: (2011) -
Cereal Straw As A Food Supplement Processed By Solid-State Fermentation
door: Cubillos Orjuela, Diana Isabel, et al.
Gepubliceerd in: (2024) -
Biomass and nutritional quality of four varieties of alfalfa to be introduced in Pamplona, Colombia
door: Capacho-Mogollón, Alfonso Eugenio, et al.
Gepubliceerd in: (2018)