Control de emisiones de olores ofensivos en el sector pecuario: una revisión sistemática
Offensive odors emissions from livestock farms can cause nuisance and health effects to the persons who live in the area of influence of the facilities. With the purpose to reduce this conflict is necessary that farms implement good practices and technologies which allow them to reduce or eliminate...
Główni autorzy: | Rivera Bautista, Ana María, Cárdenas-Talero, José Luis |
---|---|
Format: | Online |
Język: | spa |
Wydane: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
Hasła przedmiotowe: | |
Dostęp online: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/16731 |
- Podobne zapisy
-
Formulación de un plan para la reducción del impacto por olores ofensivos generados en la PTAR para la empresa Veolia Aguas de Tunja S.A E.S.P
od: Valderrama Botía, Yessica Tatiana
Wydane: (2022) -
Sulfide removal using ozone as an oxidizing agent in tannery wastewater
od: Umbarila-Ortega, María Fernanda, i wsp.
Wydane: (2019) -
Consideraciones teóricas y empíricas para la creación del Doctorado en Lenguaje y Cultura en la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
od: Calderón Noguera, Donald Freddy
Wydane: (2011) -
Cereal Straw As A Food Supplement Processed By Solid-State Fermentation
od: Cubillos Orjuela, Diana Isabel, i wsp.
Wydane: (2024) -
Biomass and nutritional quality of four varieties of alfalfa to be introduced in Pamplona, Colombia
od: Capacho-Mogollón, Alfonso Eugenio, i wsp.
Wydane: (2018)