APA-čujuhus (7. p.)

Alfonso, D. R., Torres, S. R. V., & Sánchez, A. M. C. (2012). Taking adavantages of the cracked cape gooseberry fruit (uchuva: Physalis peruviana) to make marmalade. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Alfonso, Delfina Rojas, Sonia Rocio Velandia Torres, juo Adriana María Castro Sánchez. Taking Adavantages of the Cracked Cape Gooseberry Fruit (uchuva: Physalis Peruviana) to Make Marmalade. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

MLA-čujuhus (9. p.)

Alfonso, Delfina Rojas, et al. Taking Adavantages of the Cracked Cape Gooseberry Fruit (uchuva: Physalis Peruviana) to Make Marmalade. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.