APA (7. basım) Alıntı

Andrade-Becerra, R. J., Siauchó, C. A., & Siauchó, S. R. (2012). Posibilidad de mejorar la calidad fisicoquímica y microbiológica de la leche cruda en el altiplano boyacense. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Andrade-Becerra, Roy José, César A. Siauchó, ve Samuel R. Siauchó. Posibilidad De Mejorar La Calidad Fisicoquímica Y Microbiológica De La Leche Cruda En El Altiplano Boyacense. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

MLA (9th ed.) Atıf

Andrade-Becerra, Roy José, et al. Posibilidad De Mejorar La Calidad Fisicoquímica Y Microbiológica De La Leche Cruda En El Altiplano Boyacense. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..