Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Pinto-C., H. R., Solano-U., J. E., & Rodríguez-M., C. E. (2013). Evaluación de las propiedades nutricionales de dos variedades de maíz y de su ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Pinto-C., Hermerd Román, Julia Esther Solano-U., και Carlos Eduardo Rodríguez-M. Evaluación De Las Propiedades Nutricionales De Dos Variedades De Maíz Y De Su Ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2013.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Pinto-C., Hermerd Román, et al. Evaluación De Las Propiedades Nutricionales De Dos Variedades De Maíz Y De Su Ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2013.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.