Lua APA (7ú heag.)

Pinto-C., H. R., Solano-U., J. E., & Rodríguez-M., C. E. (2013). Evaluación de las propiedades nutricionales de dos variedades de maíz y de su ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Pinto-C., Hermerd Román, Julia Esther Solano-U., agus Carlos Eduardo Rodríguez-M. Evaluación De Las Propiedades Nutricionales De Dos Variedades De Maíz Y De Su Ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2013.

Lua MLA (9ú heag.)

Pinto-C., Hermerd Román, et al. Evaluación De Las Propiedades Nutricionales De Dos Variedades De Maíz Y De Su Ensilaje. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2013.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.