Lua APA (7ú heag.)

Lady Johana Mancilla Caro, M. C. O. R. (2012). CARACTERIZACIÓN FISICOQUÍMICA, FUNCIONAL, MICROBIOLÓGICA, SENSORIAL Y DE ESTABILIDAD DE LA HARINA DE PAPA (SOLANUM TUBEROSUM) PARA PURÉ INSTANTÁNEO. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Lady Johana Mancilla Caro, María Carolina Otálora Rodríguez. CARACTERIZACIÓN FISICOQUÍMICA, FUNCIONAL, MICROBIOLÓGICA, SENSORIAL Y DE ESTABILIDAD DE LA HARINA DE PAPA (SOLANUM TUBEROSUM) PARA PURÉ INSTANTÁNEO. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

Lua MLA (9ú heag.)

Lady Johana Mancilla Caro, María Carolina Otálora Rodríguez. CARACTERIZACIÓN FISICOQUÍMICA, FUNCIONAL, MICROBIOLÓGICA, SENSORIAL Y DE ESTABILIDAD DE LA HARINA DE PAPA (SOLANUM TUBEROSUM) PARA PURÉ INSTANTÁNEO. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2012.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.