Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Contreras, J., Gamba, H., & Fischer, G. (2011). Características fisicoquímicas y organolépticas de frutos de tomate de árbol (Solanum betaceum Cav) a dos temperaturas de almacenamiento y tipos de cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Contreras, Jorge, Holman Gamba, και Gerhard Fischer. Características Fisicoquímicas Y Organolépticas De Frutos De Tomate De árbol (Solanum Betaceum Cav) a Dos Temperaturas De Almacenamiento Y Tipos De Cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Contreras, Jorge, et al. Características Fisicoquímicas Y Organolépticas De Frutos De Tomate De árbol (Solanum Betaceum Cav) a Dos Temperaturas De Almacenamiento Y Tipos De Cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.