APA-referens (7:e uppl.)

Contreras, J., Gamba, H., & Fischer, G. (2011). Características fisicoquímicas y organolépticas de frutos de tomate de árbol (Solanum betaceum Cav) a dos temperaturas de almacenamiento y tipos de cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Contreras, Jorge, Holman Gamba, och Gerhard Fischer. Características Fisicoquímicas Y Organolépticas De Frutos De Tomate De árbol (Solanum Betaceum Cav) a Dos Temperaturas De Almacenamiento Y Tipos De Cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.

MLA-referens (9:e uppl.)

Contreras, Jorge, et al. Características Fisicoquímicas Y Organolépticas De Frutos De Tomate De árbol (Solanum Betaceum Cav) a Dos Temperaturas De Almacenamiento Y Tipos De Cera. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.