Casierra-Posada, F., & Avendaño-Rodríguez, N. Y. (2011). Efecto de la práctica de embolsado sobre la calidad del fruto en feijoa (Acca sellowiana Berg) tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.
Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)Casierra-Posada, Fánor, i Neida Yurley Avendaño-Rodríguez. Efecto De La Práctica De Embolsado Sobre La Calidad Del Fruto En Feijoa (Acca Sellowiana Berg) Tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.
Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)Casierra-Posada, Fánor, i Neida Yurley Avendaño-Rodríguez. Efecto De La Práctica De Embolsado Sobre La Calidad Del Fruto En Feijoa (Acca Sellowiana Berg) Tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.
Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..