Casierra-Posada, F., & Avendaño-Rodríguez, N. Y. (2011). Efecto de la práctica de embolsado sobre la calidad del fruto en feijoa (Acca sellowiana Berg) tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.
Chicago-čujuhus (17. p.)Casierra-Posada, Fánor, juo Neida Yurley Avendaño-Rodríguez. Efecto De La Práctica De Embolsado Sobre La Calidad Del Fruto En Feijoa (Acca Sellowiana Berg) Tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.
MLA-čujuhus (9. p.)Casierra-Posada, Fánor, juo Neida Yurley Avendaño-Rodríguez. Efecto De La Práctica De Embolsado Sobre La Calidad Del Fruto En Feijoa (Acca Sellowiana Berg) Tander. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2011.
Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.