Lua APA (7ú heag.)

Almanza-Merchán, P. J., Reyes-M., A. J., Ayala, M. L., Balaguera-L., W., & Serrano-Cely, P. A. (2015). Sensory evaluation of the wine grape Isabella (Vitis labrusca L.) hand crafted. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Almanza-Merchán, Pedro José, Andrea Johana Reyes-M., Marco Luis Ayala, William Balaguera-L., agus Pablo Antonio Serrano-Cely. Sensory Evaluation of the Wine Grape Isabella (Vitis Labrusca L.) Hand Crafted. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2015.

Lua MLA (9ú heag.)

Almanza-Merchán, Pedro José, et al. Sensory Evaluation of the Wine Grape Isabella (Vitis Labrusca L.) Hand Crafted. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2015.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.