Lua APA (7ú heag.)

Flores-Mancheno, C. I., Roca-Argüelles, M., Tejedor-Arias, R., Salgado-Tello, I. P., & Villegas-Soto, N. R. (2015). Fatty acid content obtained from the guinea pig meat. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Flores-Mancheno, César Iván, Manuel Roca-Argüelles, René Tejedor-Arias, Iván Patricio Salgado-Tello, agus Nelson Ramiro Villegas-Soto. Fatty Acid Content Obtained from the Guinea Pig Meat. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2015.

Lua MLA (9ú heag.)

Flores-Mancheno, César Iván, et al. Fatty Acid Content Obtained from the Guinea Pig Meat. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2015.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.