Bustamante, N., Acuña, J. F., & Valera, D. (2016). Effect of greenhouse heights on the production of aromatic herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)Bustamante, Nelson, John Fabio Acuña, ба Diego Valera. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)Bustamante, Nelson, et al. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.