Bustamante, N., Acuña, J. F., & Valera, D. (2016). Effect of greenhouse heights on the production of aromatic herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Цитирование в стиле Чикаго (17-е изд.)Bustamante, Nelson, John Fabio Acuña, и Diego Valera. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.
Цитирование MLA (9-е изд.)Bustamante, Nelson, et al. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.