APA-referens (7:e uppl.)

Bustamante, N., Acuña, J. F., & Valera, D. (2016). Effect of greenhouse heights on the production of aromatic herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Bustamante, Nelson, John Fabio Acuña, och Diego Valera. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.

MLA-referens (9:e uppl.)

Bustamante, Nelson, et al. Effect of Greenhouse Heights on the Production of Aromatic Herbs in Colombia. Part 1: Chives (Allium Schoenoprasum L.). Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2016.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.