Flesh and Nothing More: Configuration of Fleshed Discourse in La carne de René[Rene ́s Flesh] by Virgilio Piñera
This article analyzes the novel La carne de René [Rene ́s Flesh] by the Cuban writer Virgilio Piñera, from point of view of the construction of the hegemonic discourse – that I call “fleshed”- which builds and defines the bodies of its characters and their subjectivities. This paper, then, inquires...
Huvudupphovsman: | Mora Moreno, Sergio Antonio |
---|---|
Materialtyp: | Online |
Språk: | spa |
Publicerad: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2017
|
Ämnen: | |
Länkar: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/la_palabra/article/view/6203 |
Liknande verk
- Liknande verk
-
Potencial ganadero de Colombia para exportar cortes finos de carne de bovino a la Unión Europea
av: López-Cepeda, Michael, et al.
Publicerad: (2012) -
Estudio de factibilidad para la producción y comercialización de la carne de conejo en el municipio de Nobsa-Boyacá
av: Cristancho Macías, Luis Anderson
Publicerad: (2019) -
Estudio de mercado para la carne de conejo de la Asociación ¨AGROPEINTE¨S.A.S. en el municipio de Duitama
av: Silva Joya, Nancy Yolima
Publicerad: (2018) -
Caracterización de la carne de cuy (Cavia porcellus) para utilizarla en la elaboración de un embutido fermentado
av: Flores Mancheno, César Iván, et al.
Publicerad: (2017) -
Direccionamiento estratégico de la Asociación Ruta de la Carne en el departamento de Boyacá
av: Amézquita Rodríguez, Jenny Paola
Publicerad: (2019)