APA (7. basım) Alıntı

Otálvaro-Álvarez, Á. M., Pabón-Baquero, L. C., Rendón-Fernández, M. R., & Chaparro-González, M. P. (2017). Extractos de Campomanesia lineatifolia para el control del pardeamiento enzimático en papa mínimamente procesada. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Otálvaro-Álvarez, Ángela María, Ludy Cristina Pabón-Baquero, Margarita Rosa Rendón-Fernández, ve María Patricia Chaparro-González. Extractos De Campomanesia Lineatifolia Para El Control Del Pardeamiento Enzimático En Papa Mínimamente Procesada. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

MLA (9th ed.) Atıf

Otálvaro-Álvarez, Ángela María, et al. Extractos De Campomanesia Lineatifolia Para El Control Del Pardeamiento Enzimático En Papa Mínimamente Procesada. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..