Fontana, D. C., Meira, D., Pollon Zanatta, T., Werner, C. J., Brezolin, P., & Kulczynski, S. M. (2018). Salicylic acid: Effect on the physiological quality of Cichorium endivia L. seeds. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)Fontana, Daniele Cristina, Daniela Meira, Thais Pollon Zanatta, Carla Janaina Werner, Patricia Brezolin, i Stela Maris Kulczynski. Salicylic Acid: Effect on the Physiological Quality of Cichorium Endivia L. Seeds. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.
Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)Fontana, Daniele Cristina, et al. Salicylic Acid: Effect on the Physiological Quality of Cichorium Endivia L. Seeds. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.