Fonseca-López, D., Saavedra-Montañéz, G., & Rodríguez-Molano, C. E. (2018). Food preparation for carrot-based cattle (Daucus carota L.) using solid state fermentation for an eco-efficient alternative. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
শিকাগো স্টাইল (17 তম সংস্করণ) উদ্ধৃতিFonseca-López, Diana, Gabriel Saavedra-Montañéz, এবং Carlos Eduardo Rodríguez-Molano. Food Preparation for Carrot-based Cattle (Daucus Carota L.) Using Solid State Fermentation for an Eco-efficient Alternative. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.
M.L.A (9 ম সংস্করণ) উদ্ধৃতিFonseca-López, Diana, et al. Food Preparation for Carrot-based Cattle (Daucus Carota L.) Using Solid State Fermentation for an Eco-efficient Alternative. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.