Unigarro, C. A., Flórez, C. P., Oliveros, C. E., & Cañón, M. (2018). Effects of four ethylene inhibitors on the ripening of coffee (Coffea arabica L.) fruits during the pre-harvest period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Unigarro, Carlos Andrés, Claudia Patricia Flórez, Carlos Eugenio Oliveros, και Myriam Cañón. Effects of Four Ethylene Inhibitors on the Ripening of Coffee (Coffea Arabica L.) Fruits During the Pre-harvest Period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Unigarro, Carlos Andrés, et al. Effects of Four Ethylene Inhibitors on the Ripening of Coffee (Coffea Arabica L.) Fruits During the Pre-harvest Period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.