APA-čujuhus (7. p.)

Unigarro, C. A., Flórez, C. P., Oliveros, C. E., & Cañón, M. (2018). Effects of four ethylene inhibitors on the ripening of coffee (Coffea arabica L.) fruits during the pre-harvest period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Unigarro, Carlos Andrés, Claudia Patricia Flórez, Carlos Eugenio Oliveros, juo Myriam Cañón. Effects of Four Ethylene Inhibitors on the Ripening of Coffee (Coffea Arabica L.) Fruits During the Pre-harvest Period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.

MLA-čujuhus (9. p.)

Unigarro, Carlos Andrés, et al. Effects of Four Ethylene Inhibitors on the Ripening of Coffee (Coffea Arabica L.) Fruits During the Pre-harvest Period. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2018.

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