Rodríguez-Salgado, A. M., Borrás-Sandoval, L. M., & Rodríguez-Molano, C. E. (2019). Compositional quality of food obtained with solid state fermentation: Potato and carrot. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Citace podle Chicago (17th ed.)Rodríguez-Salgado, Angela Mireya, Luis Miguel Borrás-Sandoval, a Carlos Eduardo Rodríguez-Molano. Compositional Quality of Food Obtained with Solid State Fermentation: Potato and Carrot. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2019.
Citace podle MLA (9th ed.)Rodríguez-Salgado, Angela Mireya, et al. Compositional Quality of Food Obtained with Solid State Fermentation: Potato and Carrot. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2019.