Elaboración de un producto tipo ‘pasta alimenticia’ a partir de residuos de plátano hartón prefreído
Páginas 47-56.
Príomhchruthaitheoir: | Chaparro Acuña, Sandra Patricia |
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Formáid: | Artículo de revista |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2017
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Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/1749 |
Míreanna comhchosúla
- Míreanna comhchosúla
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Food paste production from pre-fried harton plantain residues
de réir: Chaparro-Acuña, Sandra Patricia
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Caracterización de la fibra del pseudo tallo de plátano como refuerzo y desarrollo de un material compuesto para fabricación de tejas
de réir: Pedraza Abril, Cristy Giselle
Foilsithe / Cruthaithe: (2019) -
Effect of biostimulants on dry matter accumulation and gas exchange in plantain plants (Musa AAB)
de réir: Mateus-Cagua, Diana, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2019) -
Banana Exports as a Rural Development Strategy in Colombia
de réir: Carvajal-García, Marcela, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2019) -
Trapping methods for capturing the screwworm Telchin atymnius (Dalman, 1824) in plantain plantations (Musa AAB)
de réir: Silva-Arero, Elías Alexander, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020)