APA (7. basım) Alıntı

Ochoa Fonseca, L. E., Ramírez González, S. I., López Báez, O., Espinosa Zaragoza, S., Alvarado Gaona, Á. E., & Alvarez Siman, F. (2018). Control in vivo de Moniliophthora roreri en Theobroma cacao, utilizando polisulfuro de calcio y silicosulfocálcico. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Ochoa Fonseca, Lyda Esperanza, Sandra Isabel Ramírez González, Orlando López Báez, Saúl Espinosa Zaragoza, Álvaro Enrique Alvarado Gaona, ve Fernando Alvarez Siman. Control in Vivo De Moniliophthora Roreri En Theobroma Cacao, Utilizando Polisulfuro De Calcio Y Silicosulfocálcico. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2018.

MLA (9th ed.) Atıf

Ochoa Fonseca, Lyda Esperanza, et al. Control in Vivo De Moniliophthora Roreri En Theobroma Cacao, Utilizando Polisulfuro De Calcio Y Silicosulfocálcico. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2018.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..