El sector hortofrutícola de Ecuador: Principales características socio-productivas de la red agroalimentaria de la uvilla (Physalis peruviana)
1 recurso en línea (páginas 35-51).
मुख्य लेखकों: | Moreno Miranda, Carlos, Moreno Miranda, Raúl, Pilamala Rosales, Araceli Alexandra, Molina Sánchez, José Isaac, Cerda Mejía, Liliana |
---|---|
स्वरूप: | Artículo de revista |
भाषा: | spa |
प्रकाशित: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2019
|
विषय: | |
ऑनलाइन पहुंच: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/2392 |
- समान संसाधन
-
The fruit and vegetable sector in Ecuador: Main socio-productive characteristics of the agri-food network of Cape gooseberry (Physalis peruviana)
द्वारा: Moreno-Miranda, Carlos, और अन्य
प्रकाशित: (2019) -
Preliminary evaluation of associated viruses in production systems of cape gooseberry, purple passion fruit, and rose
द्वारा: Cutler, Joseph, और अन्य
प्रकाशित: (2018) -
Caracterización bromatológica y fisicoquímica de la uchuva [Physalis peruviana L.] y su posible aplicación como alimento nutracéutico. (Bromatological and Physicochemical Characterization of Physalis peruviana L., and its Potential as a Nutraceutic Food.)
द्वारा: Cortés Díaz, G. M., और अन्य
प्रकाशित: (2015) -
Fruit characterization of 36 cape gooseberry hybrids for identification of potential industrial or fresh consumption uses
द्वारा: Lagos-Burbano, Tulio César, और अन्य
प्रकाशित: (2021) -
Cultivo de uchuva en Boyacá
द्वारा: Pérez Lemus, Erika Geraldine
प्रकाशित: (2021)