Efecto de las deficiencias y excesos de fósforo, potasio y boro en la fisiología y el crecimiento de plantas de aguacate (Persea americana, cv. Hass)
1 recurso en línea (páginas 293-307).
Autori principali: | Novoa Torres, María Alejandra, Miranda Lasprilla, Diego, Melgarejo Muñoz, Luz Marina |
---|---|
Natura: | Artículo de revista |
Lingua: | spa |
Pubblicazione: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2019
|
Soggetti: | |
Accesso online: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/2932 |
Documenti analoghi
- Documenti analoghi
-
Effect of deficiencies and excesses of phosphorus, potassium and boron on the physiology and growth of avocado (Persea americana, cv. Hass) plants
di: Novoa, María Alejandra, et al.
Pubblicazione: (2018) -
An approximation to the study of the relationship between starch concentration in the tree and its effect on fruit retention in avocado cv. Hass in the Andean tropics of Caldas, Colombia
di: Arias-García, Juan Sebastián, et al.
Pubblicazione: (2023) -
Distribución espacial del riesgo potencial de marchitamiento del aguacate causado por Phytophthora cinnamomi en la subregión de Montes de María, Colombia
di: Osorio Almanza, Lorena, et al.
Pubblicazione: (2019) -
Effect of rootstock/scion compatibility on fruit and foliar nutrient composition in avocado (Persea americana Mill.) cv. Hass in Colombia
di: Tamayo-Vélez, Álvaro de Jesús, et al.
Pubblicazione: (2022) -
Avocado Marketing in Colombia
di: Torres Madroñero, María Constanza, et al.
Pubblicazione: (2023)