Colors and flavors of my land: native potatoes cultivated in Boyacá
The potato is one of the most important foods worldwide, especially in South America where it originated. Within the potato genotypes, native potatoes are included, which are recognized for their diversity of textures, colors and flavors. This important genetic resource has been conserved and cultiv...
- Similar Items
-
Colores y sabores de mi tierra : papas nativas cultivadas en Boyacá
by: Araque Barrera, Eyda Johanna, et al.
Published: (2021) -
Aves asociadas a cafetales en el Valle de Tenza : panorama y recomendaciones para asegurar la prestación de servicios ecosistémicos brindados por las aves.
by: Ramos Montaño, Carolina; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, et al.
Published: (2020) -
Aves asociadas a cafetales en el Valle de Tenza : panorama y recomendaciones para asegurar la prestación de servicios ecosistémicos brindados por las aves.
by: Ramos Montaño, Carolina; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, et al.
Published: (2020) -
Reflexiones I : reflexiones en torno a la investigación en diseño.
by: Rojas Rodríguez, Claudia; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, et al.
Published: (2014) -
Filosofía y Educación: Deleuze, investigaciones y apuestas
by: Montero González, Martha Soledad; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, et al.
Published: (2022)