Guerrero, B., Velandia, M., Fischer, G., & Montenegro, H. (2011). Plant extracts carboxylic acids and soil humidity influence production and cracking of cape gooseberry (Physalis peruviana L.) fruit. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.
Dyfyniad Arddull ChicagoGuerrero, Badir, Mauricio Velandia, Gerhard Fischer, and Hugo Montenegro. Plant Extracts Carboxylic Acids and Soil Humidity Influence Production and Cracking of Cape Gooseberry (Physalis Peruviana L.) Fruit. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.
Dyfyniad MLAGuerrero, Badir, et al. Plant Extracts Carboxylic Acids and Soil Humidity Influence Production and Cracking of Cape Gooseberry (Physalis Peruviana L.) Fruit. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2011.