APA aipamena

Martínez-Guerrero, N. C., & Ligarreto-Moreno, G. A. (2023). Sensory analysis of cacao liquor (Theobroma cacao L.) in cultivars with different origins grown in the Colombian tropics. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC.

Chicago Style aipamena

Martínez-Guerrero, Nubia Consuelo, and Gustavo Adolfo Ligarreto-Moreno. Sensory Analysis of Cacao Liquor (Theobroma Cacao L.) in Cultivars with Different Origins Grown in the Colombian Tropics. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2023.

MLA aipamena

Martínez-Guerrero, Nubia Consuelo, and Gustavo Adolfo Ligarreto-Moreno. Sensory Analysis of Cacao Liquor (Theobroma Cacao L.) in Cultivars with Different Origins Grown in the Colombian Tropics. Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC, 2023.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.